Представените резултати: 

Свредла HSS, цилиндричен захват

Стандартни свредла за метал подходящи както за черни така и за цветни метали. Предлагат добра скорост на пробиване съчетана с издръжливост. Предлагат се с диаметър от 1,5 до 13 мм. в единична или мултипак опаковка.

Свредла HSS-G (висококачествени)

Висококачествени HSS-G свредла за професионална употреба. Ъгъл на върха - 130 ° според DIN1412C . Подходящ за всички видове легирани и нелегирани стомани с якост до 950 N/mm2, цветни метали, неръждаема стомана и алуминий.

Свредла HSS-G - дълги

Висококачествени HSS-G свредла за професионална употреба. Ъгъл на върха - 130 ° според DIN1412C . Подходящ за всички видове легирани и нелегирани стомани с якост до 950 N/mm2, цветни метали, неръждаема стомана и алуминий.

Свредла HSS-Co (5%) с цилиндричен захват

HSS свредла, според DIN338 съдържат 5% кобалт. Това означава, че свредлата са с по - висока твърдост и по - дълъг живот. Ъгълът от 118º на върха предпазва от подхлъзване при пробиване, а термичната обработка включена в производствения процес ги прави изключително подходящи за стоманени детайли подложени на опън или стомани с високо съдържание на примеси (като автомобилни или самолетни корпуси).

Свредла HSS-Co (5%) (висококачествени) цилиндричен захват

HSS и HSS-G свредла със примеси на кобалт. Кобалтът гарантира висока температурна устойчивост. Подходящи за легирана и нелегирана стомана, неръждаема и лята стомана, алуминий, легиран алуминий, мед, месинг и бронз.. Ъгъл на върха - 130°. За стомани с якост <1200 N/mm² .

Свредла HSS-Co (8%) (висококачествени) цилиндричен захват

HSS и HSS-G свредла със примеси на кобалт. Кобалтът гарантира висока температурна устойчивост. Подходящи за легирана и нелегирана стомана, неръждаема и лята стомана, алуминий, легиран алуминий, мед, месинг и бронз. Ъгъл на върха - 130°. За стомани с якост <1400 N/mm².

Свредла HSS-G-TiN цилиндричен захват

TiN (титанов нитрид) е химично съединение което води до намаляване на триенето. Поради това се използва при изделия с повишена износоустойчивост. Сплавта е характерна с дълготрайност, висока твърдост и устойчивост на корозия. Прилагането и в свредла повишава скоростта на пробиване и предпазва от задържане на стружки по режещите ръбове. Свредлата са подходящи за лята и кована, легирана и нелегирана стомана с твърдост до 900 N/mm². Ъгъл на върха - 135°.

Свредла HSS-TiN 1/4" шестостенен захват

Покритие от титаниев нитрид за дълъг живот и износоустойчивост. Шестостенен захват 1/4 . Диаметри от 3 до 13 мм.

Комплект HSS зенкери

Зенкери с три режещи ръба и цилиндричен захват.