Представените резултати: 

TCT saw blades for wood

Newly developed saw blades for wood offer the quality of standard wood blades at a lower price. They are distinguished by the excellent price-quality ratio.

MForce

Тези дискове са със специално проектирани и изработени профили на зъбите. Формата на зъба наподобява буквата М и на практика удвоява броя на режещите ръбове на диска . МForce се характеризират с бърз и прецизен разрез, както и с висока степен на издръжливост.

MAKForce

Широка гама от дискове подходящи за всякакви модели и марки циркуляри. Размери от 135 до 355 мм. с брой на зъбите от 10 до 60. приложението на този тип дискове варира от бързи и груби разрези до съвсем фини напречни разрези.

MAKBlade Plus

Този тип дискове са предназначени за потапящи и настолни циркуляри. Специално проектирани за минимализиране на вибрациите и шума те гарантират добра работна среда, ниска степен на износване както на самия диск така и на машината, прецизен и чист разрез. Дисковете от тази серия са със специално покритие, което намалява триенето и същевременно защитава диска от ръжда и полепване на смоли.

MAKBlade

Широк асортимент от дискове с размери от 190 до 305 мм. и брой на зъбите от 24 до 100. Подходящи са за всякакви модели и марки потапящи и настолни циркуляри. Гарантират бързо, прецизно рязане и дълготрайност на диска и машината.

Специални режещи дискове за акумулаторни циркуляри

Проектирани B-09248: left side blade position. Designed for DHS680 or DSS610.

Специални режещи дискове за ръчни циркуляри

Предназначени за употреба с ръчни циркуляри. В тази серия са включени дискове за рязане на дърво и на алуминий.