DXT – Технология за дълбоко и прецизно рязане 

Прецизно рязане
Прецизното рязане се постига с помощта на двоен плъзгащ се механизъм с шест линейни сачмени лагера, ефективен и прецизен фиксатор за наклонено рязане и др.

Двоен плъзгащ се механизъм
Използването на 4 къси стоманени опори вместо 2 дълги опори осигурява 
поглъщане на вибрациите, изключително прецизно рязане и т.н.

 
Дълбоко рязане
Тристепенният редуктор и свалящият се защитен кожух на режещия диск осигуряват по-ефективно рязане на корнизии первази, които обикновено се режат с помощта на настолен циркуляр.
   
   
 
Компактен дизайн за по-удобна работа с инструмента
6 линейни сачмени лагери и 4 стоманени опори осигуряват по-ефективно и прецизно рязане.Хоризонталната гумирана ръкохватка осигурява по-удобна и по-ефективна работа с инструмента.Прецизна и удобна скала за по-лесно регулиране на ъгъла при наклонено рязане.Електрическата спирачка бързо спира режещия диск за по-голяма безопасност по време на работа с инструмента.
 
Двоен подвижен ограничител
Горната и долната части на ограничителя се движат независимо една от друга за по-удобна работа с инструмента. Горният ограничител се плъзга навън за наклонено рязане, а долният ограничител се плъзга навътреза фиксиране на материали с малки размери, което осигурява по-ефективно и прецизно рязане.Обща височина: 140 мм (5-1/2") – за по-прецизно и дълбоко рязане.