Корпорация МакитаКорпорация МАКИТА се нарежда сред най-опитните и авторитетни производители на професионални инструменти в целия свят. В световен мащаб МАКИТА е най-големият производител на акумулаторни инструменти. Общият брой на инструментите, произведени в цял свят, варира около 10 милиона броя годишно, а в предлаганата продуктова гама от машини има повече от 1000 модела.


Производство с изпитана технология
МАКИТА създава производство, предназначено за световния пазар. Производството в заводите в Япония, Китай, САЩ, Обединеното кралство, Румъния, Бразилия и Германия протича с помощта на най-напредналите технологии и под строг контрол на качеството. В изследователския център на компанията в Нисин и в центъра за дизайн във завода в Токио се извършват  важни предварителни проучвания преди започването на производството. Продуктите МАКИТА са произведени с внимателно подбрани компоненти и се разпространяват в цял свят. Корпусите и оригиналните резервни части са изработени от висококачествени материали и надхвърлят очакванията и на най-взискателните потребители

Пълен контрол на качеството
За да отговарят продуктите ни на изключителните стандарти за качество, в производствения процес и в процеса на сглобяване се извършва междинно изпитване. Всеки продукт, преди да напусне производството, се подлага на окончателно изпитване в съответствие със стандарт ISO 9001:2000. МАКИТА осигурява изключително качество на своите продукти.

Качество и прогрес в съвършен баланс
С качество, иновативен дизайн и балансирано съотношение между цени и услуги, корпорация МАКИТА е спечелила доверие и признание сред професионални и непрофесионални потребители. Освен утвърдени модели електрически и акумулаторни инструменти корпорация МАКИТА предлага и стабилни машини за обработка на дърво, пневматични инструменти и бензинови инструменти за употреба, както в индустриалното производство, така и в малки предприятия.
Надеждност и ергономия
Електрическите инструменти на корпорация Макита се отличават с особено дълъг живот, лесна употреба и техническа изправност. Професионалните потребители в цял свят ценят оптималното съотношение между здравина, ергономичност и модерен дизайн. Инструментите МАКИТА се отличават най-вече с балансираната многофункционалност и осигурява възможност за работа с него без усилие. Използването на оригинални части МАКИТА  допринасят за високото качесто на  инструментите, в които се влагат. Корпорация МАКИТА динамично обогатява предлаганата продуктова гама от инструменти и резервни части, с цел подобряване на работата на своите потребител. Мрежата от оторизирани сервизи с  висококалифицирани техници  подпомагат отличното представяне на корпорация МАКИТА пред професионалната публика.