9.10.2019
Макита предлага на вниманието Ви, поглед в бъдещето на акумулаторните машини с разширената LXT серия и новата ни XGT серия

За повече информация - https://www.makita-xgt.com/bg

Макита разширява пазара на акумулаторни машини с обявяването на нова, силно търсена система. XGT ще върви ръка за ръка с лидера в индустрията 18V LXT система, давайки на по - взискателните в индустрията потребители, по - мощни машини и оборудване за напълно автономна работа на обекта.

 

Иновацията на акумулаторните машини е много повече от по – голям капацитет на батериите. Става дума за създаване на технология на батерията и конструиране на двигатели, които работят заедно за оптимално представяне. Макита създава автономно бъдеще и потребителя печели, чрез повечето възможности за ефективна работа без традиционните източници на енергия.

 

Серията XGT ще бъде представена първо в Япония, а по – късно през 2020 година и в Европа. Проектирана е за използване във всички сфери, тъй като развитието на индустрията изисква преход към все по-мощни акумулаторни машини. XGT батериите може да изглеждат сходни по размер на 18V LXT батерии, но 40V Max XGT е принципно нова система. Тя се създава поради нарастналата необходимост от различни приложения на акумулаторни машини в сферите на строителство, индустрия, поддръжка на зелени площи и промишлено почистване.

 

Серията XGT ще застане рамо до рамо със серията LXT - водещата акумулаторна система сред професионалните потребители. До момента в Европа, LXT серията има над 275 продукта, които отговарят на изискванията на потребителите с широкия си спектър на приложение, като дори се предвижда пускането на повече продукти на пазара за в бъдеще.

 

Макита ще продължи да инвестира твърдо и в 18V LXT система, защото съществува огромна гама LXT продукти за професионалните потребители във всички сектори. Предимството на LXT е безпроблемно използване на една единствена батерия с нашите 275 продукта, като има възможност за добавена мощност, чрез използване на две 18-волтови батерии за избрани продукти. Това е опростена концепция, която променя коренно работата на професионалните потребители.

 

Фокусът на Макита в световен план са иновациите: нови технологии и предоставяне на продукти, които правят живота на потребителя по – добър. Макита го постига като предоставя ненадминато обслужване на своите ценни клиенти. Посоката на бизнеса е разширяване на всички фронтове, чрез инвестиране в днешния ден и в бъдещето. Пазарът се променя и ще продължи да се променя и Макита е световен лидер в тази промяна.

За повече информация, посетете сайта на новата серия -https://www.makita-xgt.com/bg